Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Αγαπητοί Γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  θα πραγματοποίηση και φέτος μετά την επιτυχία των θεατρικών παραστάσεων  πέντε  ετών  την έβδομη  θεατρική παράσταση υπό την επίβλεψη του Συλλόγου Γονέων  και με βασικούς συντελεστές τα παιδιά μας .
Γ’ αυτό παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή μέχρι το τέλος του μήνα . 
Πληροφορίες  εγγραφές :   Παλαιολογοπούλου Μαρία 



                                                                                                       Με τιμή
                                                                                                           Το Δ.Σ


Σας ενημερώνουμε  ότι την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας η φωτογράφιση . Τα παιδιά δεν πρέπει να φοράνε άσπρο μπλουζάκι .
Οι γονείς που δεν επιθυμούν να φωτογραφηθεί το παιδί τους να επικοινωνήσουν με την πρόεδρο του συλλόγου : Μαρία Παλαιολογοπούλου
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με την συμμετοχή των παιδιών μας και την δική σας συμπαράσταση θα πραγματοποιήσει τις καθιερωμένες εκδηλώσεις κατά την διάρκεια του σχολικού έτους οι οποίες είναι( Εορτή Χριστουγέννων-Κοπή Πίτας -Τσικνοπέμπτη- Θεατρικό -Πάρτι Τελετή Λήξης κτλ.)
Για να πραγματοποιηθούν αυτές οι εκδηλώσεις παρ’ ότι η οικονομική κρίση έχει αγγίξει όλους μας θα θέλαμε την προσωπική συμπαράσταση και οικονομική σας στήριξη μέσω της οικονομικής συνδρομής.
Για το σχολικό έτος 2015-2016, η οικονομική συνδρομή έχει οριστεί στο ποσό των 10€ για κάθε παιδί.
Οι γονείς και κηδεμόνες που έχουν 3 παιδιά εγγεγραμμένα στο σχολείο, θα καταβάλουν συνδρομή μόνο για τα 2(δυο)(δηλ.20€ συνολικά).
Παρακαλούμε να υπογράψετε την παρούσα ειδοποίηση και να την επιστρέψετε με τους μαθητές στο σχολείο μαζί με την συνδρομή. (κάθε Τετάρτη και Παρασκευή μέχρι το τέλος του μήνα  ένα από τα μέλη του Συλλόγου θα συγκεντρώνει τις  συνδρομές από τις τάξεις).
Σας ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική σας υποστήριξη . 
Ονομ/νυμο παιδιού: …………………………………………………………………………………..Τάξη
Καταβάλω την συνδρομή των 10€ ………………………………………………(υπογραφή)
Δεν καταβάλω την συνδρομή………………………………………………………(υπογραφή)

Τηλέφωνο επικοινωνίας : Παλαιολογοπούλου Μαρία :